Wie zijn wij

Wie zijn wij…

Tegelzetter Luc Pekel uit Diever (Dr) is de drijvende kracht achter Luc Pekel Tegels & Sanitair. Nadat hij een tijd als tegelzetter in loondienst heeft gewerkt, besloot Luc door de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap om op 1 april 1999 te beginnen als zelfstandig ondernemer.

Door de combinatie van jarenlange ervaring en de vraag van klanten om de tegels ook bij Luc in te kopen, deed ons besluiten om een tegelshowroom te openen aan het Vossenland 4a te Dieverbrug.

Het is begonnen met ca 150 m2 in 2007 tot in 2010 het bedrijf werd uitgebreid met badkameropstellingen. Nu kunt u bij ons terecht voor uw badkamer, toilet en tegelvloeren en een gedegen advies. We zijn een overzichtelijk bedrijf met korte communicatielijnen, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan en waar de klant nog steeds te maken heeft met èèn aanspreekpunt.

Uw wensen worden bij u thuis doorgenomen waarbij wij ook de afmetingen opnemen zodat u daar geen omkijken naar heeft.  

                                   

Luc pekel sanitair

  • Wij leggen/plakken alle soorten tegels van keramiek tot natuursteen. Wij bepalen samen met u of we tegel over tegel plakken, uitvlakken of in cement gaan leggen. 
  • Wij zorgen voor uw badkamer of toilet. Van sloop tot oplevering.

Daarnaast werkt Gea Tiemens als drijvende kracht achter Luc. Zij heeft een passie voor mozaïeken van allerlei voorwerpen en geeft hier ook workshops in. Deze worden verzorgd in de toonzaal, op locatie of bij u thuis. Waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van de tegels van Luc Pekel Tegels & Sanitair.

 

Gea Tiemens Mozaïek workshop

 

Wilt u een keer een workshop volgen met een (kleine)groep, kijk dan in ons hoofdstuk Mozaïekworkshops

of bel 0623592997 voor meer informatie.